Brugerhjælp til RodGlente.dk Blog

 

Siden er under opbygning. (Bær over med mig)

 

Hvordan laver jeg et nyt indlæg på Bloggen.
Hvis du trykket på teksten Opret nyt indlæg åbnes et besked vindue. Indtast en kort overskrift i feltet Emne. Husk at vælge hvilken kategori dit indlæg skal lægges ind under i Kategori. I Vinduet nedenunder kan du skrive tekst og indsætte billeder, indsætte links til andre websider og uploade filer. Husk at trykke på teksten Gem (lige under besked vinduet) når dit indlæg er klart til at blive offentliggjort på Bloggen. Når indlægget er lagt ind på Bloggen, kan alle brugere af Bloggen læse indlægget og tilføje kommentarer til det.

Kan jeg indsætte et billede i et indlæg.
Ja det kan du godt. I toppen af besked vinduet er der nogle symboler. Dem kan du anvende når du ønsker at indsætte oplysninger i tekstfeltet nedenunder. Hold pilen hen over et af symbolerne og der vil komme en tekst frem som fortæller hvad symbolet kan bruges til.

Indsæt Hyperlink:  Du kan indsætte en link til en anden web-side i indlægget du er ved at udarbejde. En link vil fremkomme i besked teksten med blå understreget skrift. Når man trykker på den, bliver man ledt hen til den web-side den referere til.
Når du er færdig med at skrive dit indlæg, markerer du den tekst der skal henvise til web-siden. Herefter trykker du på symbolet Indsæt hyperlink. I det vindue der kommer frem, skriver du web-adressen til den side du vil henvise til.

Upload billede: Her kan du indsætte et billede fra din egen PC i indlægget du er ved at udarbejde. F. eks et billede af en fugl du har observeret.

Upload vedhæftet: Her kan du indsætte et dokument, regneark eller en anden file fra din egen PC i indlægget du er ved at udarbejde. F. eks et dokument du har skrevet i tekstbehandling. Selve dokumentet vil ikke blive vist i beskeden, der vil blive vist et lille billede af dokumentet. Når andre læser indlægget, kan de trykke på det lille billede og få åbnet dokumentet på deres egen PC.

OBS OBS: Du er velkommen til at sende forslag til mig, om emner du ønsker hjælp til. Skiv en mail til: je@rodglente.dk